Fakta!! 10 Sebab Mengapa Lelaki Lebih Sukakan Wanita Rendah Sebagai Pasangan..No. 9 Paling Best

Siapa kata perempuan rendah tak menarik? Sebenarnya ramai lelaki kat luar sana tu suka perempuan yang rendah ini, atau boleh dikatakan kecil dan comel. Ada banyak sebab lelaki suka perempuan yang rendah ni. 

Tapi di sini saya senaraikan 10 sebab utama lelaki suka perempuan yang tak tinggi untuk dijadikan pasangan. Jadi perempuan-perempuan dan wanita-wanita comel kat luar sana, berbanggalah dengan diri anda. Yeay!

1. Mereka Comel dan Seksi

image

Tak dinafikan perempuan rendah ini comel. Lagi-lagi kalau mereka marah dan di
kacau.

2. Mereka kelihatan Muda Dari Umur Sebenar Mereka

image

Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa muda.

3. Mereka Mudah Mendapatkan Pakaian

image

Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Silap-silap boleh shopping kat area pakaian kanak-kanak tau.

4. Mereka Akan Kekal Dengan Pasangannya

image

5. Jimat Duit Untuk Makanan
Bukan berjimat cermat ye, tapi memang terbukti orang yang kecil tak makan banyak. Jadi jimat la kan?

image

 6. Rasa Comel Bila Cium Gadis Rendah
Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan tu menjingkit kaki. Ops ini untuk suami isteri je ye. Yang belum berkahwin, sila dapatkan lesen dulu (kahwin).

image

7. Mereka Selalu Jimat Masa (Juga)
Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

image

8. Mereka Boleh Pakai High Heels
Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan? Perempuan rendah takde masalah, boleh pakai High Heels dengan confident.

image

9. Mereka Senang Didukung (Amboi)
Mereka ni ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka.

image
Amran,Amran... Blog aku pun kau nak kacau gak?!

10. Mereka Sangat Awesome Untuk Dipeluk.
Suami senang peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.

image

SOURCE → Read More Here : http://mamamiapaparazi.blogspot.com/ http://mamamiapaparazi.blogspot.com/2016/03/fakta-10-sebab-mengapa-lelaki-lebih.html#ixzz43AlhafO3 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s