Lelaki ajak gadis sahur bersama kemudian merogolnya lepas imsak

INDONESIA: Seorang gadis berusia 22 tahun berkata beliau diperkosa seorang lelaki kenalannya, 32 tahun, setelah diajak makan bersahur bersama.

Dalam kejadian di Pekanbaru pada Rabu lalu itu (15 Jun), suspek yang dikenali sebagai ‘Mf’ mengajak gadis itu, ‘Pa’, bersahur bersama di tempat istirahat pekerja tanpa ada orang lain kecuali mereka berdua.

Ketua polis Pekanbaru, Kompol Bimo Arianto berkata, mangsa sudah memberikan keterangannya. Kini pihak polis sedang mengumpulkan bukti untuk melakukan penangkapan.

“Kami sudah dapatkan keterangan dari mangsa, para saksi juga sudah kita periksa,” kata Encik Bimo sambil mengesahkan kes itu kelmarin (16 Jun).

Mangsa berkata kes rogol itu berlaku sekitar 4.50 pagi waktu tempatan, setelah imsak. Sebelum kejadian, suspek menghubungi mangsa sekitar 3.00 pagi dan mengajaknya makan sahur di luar.

Setelah itu mangsa dibawa ke sebuah tempat berehat untuk pekerja di Jalan Tanjung Datuk Kecamatan Lima Puluh, Pekanbaru.

Suspek menjalankan aksinya itu dalam tempat rehat berkenaan. Mangsa dipaksa bersetubuh dengannya, dan meskipun cuba menolak, suspek terus memaksanya hingga mangsa diperkosa.

Setelah puas melepaskan nafsunya, suspek menghantar mangsa pulang.

Dalam keadaan menyedihkan itu dan titisan air mata mengalir di pipi, mangsa langsung menceritakan kejadian malang itu kepada keluarganya.

Ibu bapa mangsa terus melaporkan kes itu kepada polis.

Via → BeritaMedia.Corp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s